R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kom langs in onze showroom

Bel ons via
053 – 48 32 232

Chat direct met ons via WhatsApp

Maak meteen een afspraak

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 12.30 en van 13.30 t/m 17.00 telefonisch bereikbaar, neem gerust contact met ons op. Voor een kijkje in onze showroom verzoeken wij u om een afspraak te maken. Dan zorgen wij ervoor dat één van onze medewerkers u rond kan leiden.

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken en/of om uw vragen te beantwoorden.

 

De meest gestelde vragen op een rij

Wie doet de montage?

Één van de tien montageteams van De Kozijnmeesters komt bij uw thuis om de producten te monteren. Medewerkers van De Kozijnmeesters hebben gemiddeld minimaal vijf jaar ervaring. Hierdoor is er absolute zekerheid dat de producten op een juiste manier worden gemonteerd.

Moet ik aanbetalen?

De Kozijnmeesters vragen geen aanbetaling. U betaalt het bedrag na montage. Wel kunnen De Kozijnmeesters u vragen om een financiële zekerheid te overleggen. Hierbij kunt u denken aan een bankgarantie of een schrijven van uw bank of tussenpersoon.

Wat kost een renovatie?

In 90% van de gevallen kan een adviseur van De Kozijnmeesters tijdens een bezoek bij u thuis een prijs afgeven. Tevens kan onze adviseur een richtbedrag afgeven voor uw maandelijkse lasten. Wij adviseren u echter hierover contact op te nemen met uw bank of hypotheekadviseur. Iedere situatie is namelijk weer anders. Indien u dit wenst, kunnen wij onze vaste tussenpersoon inschakelen voor een bezoek bij u thuis.

Zijn kunststof kozijnen ook in andere kleuren leverbaar?

Kunststof kozijnen zijn bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Waren er een tiental jaren geleden alleen nog steriele witte platte kozijnen. Tegenwoordig zijn er kozijnen die de “looks” en de dikte van hout hebben. De Kozijnmeesters levert kunststof kozijnen met en zonder houtnerf in 60 verschillende kleuren.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kozijnen?

De Kozijnmeesters waarborgt bij normaal gebruik en onderhoud de deugdelijkheid van: – de kozijnen voor een periode van 10 jaar; – de luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar; – het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar; – kit voor een periode van 1 jaar.

Nooit meer onderhoud?

Kunststof is een onderhoudsvriendelijk product. De Kozijnmeesters adviseert u de kozijnen te reinigen met een speciaal daarvoor ontwikkeld reinigingsproduct