R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Over De Kozijnmeesters

Meesters in kunststof kozijnen

De Kozijnmeesters zijn sinds jaren meesters op het gebied van productie, montage en maatwerk van o.a. kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Hierin zijn wij heel klantgericht. Wij bouwen graag aan een fijne relatie met onze nieuwe en bestaande klanten.

Zo werken wij met gespecialiseerde adviseurs die bij onze klanten thuiskomen voor een goed advies waardoor de woonwensen omgezet kunnen worden in realiteit. Onze klanten ervaren ons een meester op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding, tuin & terras deuren, zonweringen en horren.

 

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

Werkwijze van De Kozijnmeesters

Als De Kozijnmeester bieden u veel ervaring en kennis. Uw opdracht wordt uitgevoerd door gepassioneerde, enthousiaste, gediplomeerde vakmensen. De Kozijnmeesters doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te vervullen. Hiervoor hebben we een groot netwerk waarbij we investeren in en samenwerken met onze relaties. Wij staan voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via De Kozijnmeesters bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien, wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend.

Kennismaking

Als u interesse heeft in één van onze producten kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek bij u thuis. Één van onze deskundige adviseurs kan dan al uw vragen beantwoorden en u inlichten over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de adviseur geheel kosteloos een prijsopgave uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Wij komen graag bij u, maar ontvangen u ook graag in onze showroom.

Samenwerking: U wordt onze klant!

Waarna er akkoord is gegeven op de opdracht, gaan we verder met de koopovereenkomst. Wanneer De Kozijnmeesters en de klant een samenwerking willen aangaan, wordt de overeenkomst afgesloten en gaat De Kozijnmeesters met de gewenste producten aan de slag.

Voordat we kunnen beginnen met de fabricage, zullen we eerst bij u langskomen om alles goed in te meten.

Vakkundige inmeting

De Kozijnmeesters telt een tweetal opmeters. Zij dragen zorg aan het goed opmeten van de woning. Hun nauwkeurigheid en technische kennis zorgen voor een goede afmeting waarop bijvoorbeeld de kunststof kozijnen precies na gefabriceerd kunnen worden. Onze technische adviseur komt alles opmeten!

Productie

De Kozijnmeesters heeft graag de controle in eigen hand door het in eigen beheer te hebben van de productie en montage van ons assortiment. Hierdoor kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden van kwalitatief goed geproduceerde en gemonteerde producten. Alles in eigen beheer!

Vakkundige plaatsing

Elk proces in onze werkwijze is van belang. Toch wordt er veel aandacht geschonken aan de plaatsing door De Kozijnmeesters. De plaatsing is het moment van renovatie, het moment dat wij uw bestelling leveren. Dit is een vakkundig proces, waarbij een enthousiast team aan gediplomeerde vakmannen onmisbaar is. De Kozijnmeesters beschikt over dat team! De Kozijnmeesters beschikt over gediplomeerde vakmannen!

Langdurige garantie

De Kozijnmeesters garandeert kwaliteit. De Kozijnmeesters maakt gebruik van de beste kwaliteit producten, onder andere Schuco en Keralit!

Bovendien krijgt u garantie op:

  • De kleurechtheid, de constructie en de montage voor een periode van 10 jaar.
  • De luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar
  • De deugdelijkheid van het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar.
  • De deugdelijkheid van kit voor een periode van 1 jaar.

Alles in eigen handen

Wat De Kozijnmeesters echt uniek maakt is dat wij het hele productieproces in eigen hand hebben dankzij onze partner Kozijnbouw. Zij regelen het van halffabricaat tot en met de montage. In de ultramoderne fabriek werken iedere dag meer dan 55 mensen aan uw product. Samen met Kozijnbouw produceren en monteren we alles in eigen beheer. Zo behouden we de controle op de productie en de kwaliteit. Wij zijn zeer flexibel in maatwerk, maar ook in levertijden.

Het produceren van uw kozijnen wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe kunststof kozijnen bijdragen aan het verhogen van uw wooncomfort, het verhogen van de waarde van uw woning en het verlagen van uw energielasten. Dat onze eigen montageteams van vakbekwame monteurs dit voor elkaar krijgen, maakt ons trots.

Passie voor het vak

De Kozijnmeesters hebben alle nodige ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken. We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar.

De Kozijnmeesters leveren hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken ons tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. U kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Hans & Margriet

“We zijn nu klaar met de eerste en tweede verdieping en we ervaren al veel meer wooncomfort. Omdat we zo te spreken zijn over de kunststof kozijnen zijn we al aan het sparen om de benedenverdieping aan te pakken. Mogelijk geven we ook die opdracht aan De Kozijnmeesters!”



Fam. Kruithof

“Het kennismakingsgesprek, de offerte, de goedkeuring door het Nationaal Warmtefonds tot en met de plaatsing ging in een snel tempo. Alles is vlekkeloos verlopen. We zijn echt heel blij met het resultaat en geven De Kozijnmeesters dan ook een dikke 8! Onze droom is ooit een vrijstaande woning en dan laten we de kozijnen ook vervangen door De Kozijnmeesters”



Fam. Blokzijl

“Vanaf het eerste telefoontje, het gesprek met Alex, het ontvangen van de goede offerte, het inmeten tot aan het plaatsen van de kozijnen hebben de mensen van De Kozijnmeesters het fantastisch gedaan. Ze werken vlot, professioneel en schoon. We hebben nooit in de rommel gezeten en alles werd netjes schoongemaakt en achtergelaten.”

