R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Klantervaringen

Hans & Margriet

Hans & Margriet

Hans en Margriet beginnen het gesprek met een compliment. Hans zegt: “Ik wil graag jullie monteurs, Rick en Marc, een groot compliment geven over de zorgvuldigheid waarmee ze te werk zijn gegaan. Deze mannen stonden al vroeg voor de deur.”

Lees meer
Familie Blokzijl

Familie Blokzijl

Aan de keukentafel van het karakteristieke huis vertelt Jan dat deze ergens tussen 1971 en 1973 is gebouwd. “We hebben het huis in 1996 gekocht. Een jaar later begonnen we met de eerste renovatie: dubbel glas in houten kozijnen.”

Lees meer
Familie Kruithof

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken.

Lees meer

Passie voor het vak

De Kozijnmeesters hebben alle nodige ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken. We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar.

De Kozijnmeesters leveren hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken ons tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. U kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.