R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Hans & Margriet

Blij met zorgvuldigheid van het montageteam

Hans en Margriet beginnen het gesprek met een compliment. Hans zegt: “Ik wil graag jullie monteurs, Rick en Marc, een groot compliment geven over de zorgvuldigheid waarmee ze te werk zijn gegaan. Deze mannen stonden al vroeg voor de deur. Van tevoren hadden Margriet en ik een deel van de vloer ingepakt met stucloper. Achteraf bleek dat niet eens nodig! Zo zorgvuldig gingen Rick en Marc te werk. Gelukkig kregen we de tip om de trap niet met stucloper af te plakken. Los van dat het een hele klus is, raadde De Kozijnmeesters ons dit af in verband met veiligheid.”

“Rick en Marc zijn vriendelijke en correcte kerels”, vult Margriet verder aan, “Op de vraag of ze de werkdag wilden beginnen met een kop koffie, was het antwoord: ‘Nee hoor, dank u wel. We hebben een strak programma bij u vandaag en we willen graag direct beginnen.”

 

De meeste buren hadden al kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters

Het stel woont nu zo’n 6 jaar in een Rotterdamse wijk. Daarvoor woonden ze in Noord-Brabant. Margriet: “Toen we kozen voor deze Rotterdamse woning wisten we al dat we de houten kozijnen wilden vervangen door kunststof kozijnen. Dat betekent namelijk geen onderhoud en veel keuze in kleur. Daar komt bij dat kunststof duurzamer is dan hout. Al snel kwamen we erachter, dat veel woningen om ons heen al voorzien waren van kunststof kozijnen. Na wat navraag in de buurt bleek dat enkele directe buren al klant waren bij Kozijnmeesters! Dat was onze eerste kennismaking met hen.”

Aan de buitenkant antraciet, aan de binnenkant wit

“Kunststof kozijnen, die keuze hadden we gemaakt. Maar dan? Waar begin je? Terug naar de buren!”, vertelt Hans lachend, “Dat voelde voor ons vertrouwd. Enkele huizen naast ons en verder in de straat waren dus al klant van De Kozijnmeesters. Hun ervaringen waren erg positief. Dat is altijd een goed begin dachten wij, dus namen we contact op met De Kozijnmeesters waarna een afspraak snel was gemaakt.”

 

“Tijdens het gesprek hebben we onze wens uitgesproken dat we de binnenkant van de kozijnen in het wit wilden en de buitenkant antraciet”, vertelt Margriet, “Dat was geen enkel probleem volgens de adviseur. Ook hebben we veel tips gekregen. Bijvoorbeeld over het aanpassen van de luxaflexen.”

Opties en extra service

“We wilden graag een hor in het middelste raam en voor extra frisse lucht een ventilatierooster boven de kozijnen. Allemaal geen enkel probleem waarbij de kosten reuze mee vielen. Met duidelijke voorbeelden en goede tips kregen we het totaalplaatje geschetst van alle mogelijkheden in onze situatie, plus eventuele bijkomende kosten.

Verder waren Rick en Marc zo vriendelijk om een vensterbank voor ons te plaatsen. Er was wel even wat gedoe met onze pergola. Tijdens het adviesgesprek gaf de adviseur van De Kozijnmeesters aan dat deze mogelijk niet verplaatst hoefde te worden. De monteur zou er wel omheen kunnen. Bij de definitieve opmeting bleek, dat de pergola toch afgebroken moest worden, tenzij we 750 euro over hadden voor een hoogwerker. Daarom dus maar afgebroken en opnieuw opgebouwd”, vertelt Hans.

We gaan een volgende stap maken met De Kozijnmeesters

“We zijn nu klaar met de eerste en tweede verdieping en we ervaren al veel meer wooncomfort. Omdat we zo te spreken zijn over de kunststof kozijnen zijn we al aan het sparen om de benedenverdieping aan te pakken. Mogelijk geven we ook die opdracht aan De Kozijnmeesters!”, laten Margriet en Hans weten.

Score van de klant voor De Kozijnmeesters

 4 / 5 sterren