R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Familie Kruithof

Het wooncomfort verhogen dankzij het Nationaal Warmtefonds

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”

 

Doordachte renovatie en verduurzaming van onze woning

“Vanaf het moment dat we het huis kochten, wisten we al dat we het wooncomfort wilden verbeteren. Wel op een bewuste, duurzame manier. Iedere investering in de verduurzaming van ons huis doen we doordacht. Dus ook met nieuwe kozijnen. De redenen dat wij kozen voor kunststof? Met name de lagere maandlasten, het gemak, geen onderhoud en uiteraard de waardevermeerdering van onze woning. De afgelopen jaren hebben we best veel verbeterd aan onze woning. Dus stap voor stap is het comfort van ons huis flink omhoog gegaan”, vertelt Mirjam.

Kwaliteit en klantenservice was voor ons heel belangrijk

Voor Mirjam en Marco was het belangrijk dat de kunststof kozijnen goed pasten bij de uitstraling van hun woning en hun wensen. “Al snel kwamen we uit bij Schüco. Dit merk heeft een goede reputatie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. De volgende stap was beslissen welke leverancier. Familie en vrienden raadden ons De Kozijnmeesters aan. Zij hadden goede ervaringen met hen. Na het bekijken van de website nodigden we een adviseur uit voor een gesprek. De afspraak kon twee dagen later al plaatsvinden!”, vertelt Marco.

Buitenkant woning

Een goed adviesgesprek en een aantrekkelijke lening van het Nationaal Warmtefonds

Mirjam en Marco zaten die dag aan tafel met Bas, een van onze adviseurs. Marco: “Een enorm aardige man met veel productkennis. Hij nam alle tijd om te luisteren naar onze wensen. Na de kennismaking en een kop koffie zijn we door het huis gelopen. Bas kwam direct met een aantal goede ideeën en suggesties. Gezien onze wensen en het bouwjaar van onze woning, kozen we voor het HVL Schüco profiel in de RAL kleuren 5001 (blauw) en 9001 (crème). Na de afspraak volgde kort daarna een offerte. Deze sprak ons direct aan en stuurden we daarom door naar het Nationaal Warmtefonds. We kregen al snel akkoord op deze aantrekkelijke lening. Dat ging echt snel!”

Snelle plaatsing dankzij akkoord Nationaal Warmtefonds

 

“We belden direct Bas op om te vertellen dat de lening was goedgekeurd. Hij kon gaan plannen!”, aldus Marco. Niet veel later berichtte Bas hen met een plaatsingsdatum. Mirjam weet het nog precies: “Het was maart 2021. Eerlijk gezegd verwachtte ik dat we een paar dagen in de rotzooi zouden zitten, maar niets bleek minder waar. Het team van De Kozijnmeesters stond ’s morgens keurig om 08:00 uur voor de deur. Binnen drie dagen zaten de drie kozijnen aan de voorkant, twee aan de achterkant en de tuindeuren erin. Het ging echt snel en het was mooi om de verandering te volgen. De houten kozijnen werden vakkundig verwijdert en vervangen door kunststof. Van rommel was geen enkele sprake. Alles is prachtig gemonteerd. De jongens van het montageteam waren zelfs zo aardig om de afwerking van de profielen aan de binnenkant voor ons te verzorgen!”

Niet verwacht dat alles zo makkelijk zo zijn

“Het kennismakingsgesprek, de offerte, de goedkeuring door het Nationaal Warmtefonds tot en met de plaatsing ging in een snel tempo. Alles is vlekkeloos verlopen. We zijn echt heel blij met het resultaat en geven De Kozijnmeesters dan ook een dikke 8! Onze droom is ooit een vrijstaande woning en dan laten we de kozijnen ook vervangen door De Kozijnmeesters”, aldus Mirjam.

Score van de klant voor De Kozijnmeesters

 4 / 5 sterren