R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Waarom kozijnen van Schuco?

De Kozijnmeesters werkt voornamelijk met kozijnen van het hoogstaande Duitse Schüco. Wij werken met Schüco omdat de kwaliteit van de buitenkant van het frame gelijk is aan de kwaliteit aan de binnenkant van het raamwerk. Bij deze kozijnen zijn namelijk meerdere kamers gebruikt tijdens het bouwen van het frame, dit verzorgt hoogwaardige dichtingen en maximale isolatie.

Kozijnen van Schüco worden overal in Europa gezien als het toppunt van kwaliteit. Kozijnen van deze koning zijn te vinden in bijna elke straat in Europa. De kans dat er Schüco kozijnen bij u in de straat ergens te vinden zijn is erg groot.

Kwaliteit voor een goede prijs

Andere voordelen van kozijnen van Schüco zijn de perfecte sluiting van ramen en deuren en een erg hoge isolatiewaarde. Deze voordelen zorgen ervoor dat u geen last meer hebt van tocht en dankzij de isolatiewaarde hoeft u binnen minder te stoken. Daarnaast heeft u nauwelijks tot geen onderhoud aan uw kozijnen. Schüco kozijnen genieten een levensduur van 50 tot ruim 80 jaar waarbij een paar keer schoonmaken de totaliteit van het onderhoud beslaat.

shucoWaarom kozijnen van Schuco?

Kozijnen van Schüco

Schüco maakt zowel kozijnen van kunststof als van aluminium. De kunststoffen lijn wordt ook wel Schüco Corona genoemd en is te verdelen in drie verschillende kozijngroepen. Het nieuwste kozijn van Schüco is de Corona SL82, dit kozijn ontvangt een 5-sterren waardering van Schüco’s eigen testcentrum. Gepatenteerde aluminium compoundtechnologie verzorgt ongeëvenaarde energiebesparing bij gebruik van dit kozijn. De twee opvolgers, met beide een 3-sterren waardering, zijn de Corona CT70 accent en de Corona CT70 plus.

Schüco kozijnen zijn tegenwoordig het toppunt van tijdloos ontwerp en zullen u op elk punt besparingen opleveren. De meeste energiebesparing behaalt u uiteraard met het nieuwste en beste model de SL 82.

Schüco AWS

Naast de Corona lijn van Schüco die grotendeels met kunststof werkt is er ook Schüco AWS. Deze lijn van kozijnen bestaat voornamelijk uit aluminium. In verband met de voordelen van kunststof ten opzichte van aluminium werken De Kozijnmeesters enkel met de kunststof profielen van Schüco.