R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

De terugverdientijd van kunststof kozijnen!

Voor veel mensen zijn houten kozijnen een hoog goed, maar helaas vragen ze veel onderhoud. Wie kiest voor houten kozijnen, zal onherroepelijk elke vijf jaar te maken krijgen met een beits- of schilderbeurt. In het ergste geval kunt u zelfs nog te maken krijgen met houtrot en dienen er delen van de kozijnen te worden vervangen. Bedenk dat kunststof kozijnen tal van voordelen hebben en zichzelf na verloop van tijd dubbel en dwars terugbetalen!

Steeds meer mensen kiezen immers voor kunststof kozijnen. Ze mogen in aanschaf dan wel iets duurder zijn dan hun houten of aluminium variant, maar de investering vloeit in verhouding sneller  terug. Er zijn namelijk vele voordelen aan kunststof. Hieronder zetten we de belangrijkste nog even op een rijtje. Bij Kozijnmeesters gaan we altijd voor de beste kwaliteit, bekijk onze kunststof kozijnen pagina eens!

Kunststof kozijnen: gunstige terugverdientijd

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Het enige dat u eventueel hoeft te doen is hoogstens eens in de twee jaar ze met een lauw sopje afnemen met een doekje om eventuele aanslag te verwijderen. Ook hebben kunststof kozijnen een uitstekende isolatiewaarde. De levensduur kan wel oplopen tot een halve eeuw. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en uitstekend brand- en inbraakwerend. Verder zijn ze veelzijdig, in alle kleuren voorradig en de laatste jaren ook leverbaar in een niet van echt te onderscheiden houtnerf-look.

Ook wie wil investeren in hoogisolerende ramen maar opziet tegen de kosten, doet er toch goed aan de gunstige terugverdientijd eens te bekijken. Bedenk dat ze de laatste jaren flink zijn doorontwikkeld in uw voordeel, en tegenwoordig een nog betere isolatiewaarde hebben dan voorheen. Wie benieuwd is wat kunstof met de juiste ramen voor een enorme besparing op uw energielasten kan opleveren, raden wij aan om eens vrijblijvend contact op te nemen met de verkoopadviseurs van Kozijnmeesters.nl.

Uitstel is duurkoop!

De aanschaf van nieuwe ramen is voor velen een forse financiële aderlating. Daarom ligt het voor de hand om de aankoop van zulke energiebesparende aankopen maar uit te stellen. Dit scheelt u op de kortere termijn misschien geld, maar zeker niet op de langere termijn. Vergelijkbaar met een tandarts of een garage, is hoe langer u het uitstelt des te slechter voor uw portemonnee. Hoogisolerende ramen en bijbehorende kunststof kozijnen zullen elke herfst en winter uw kostbare warmte binnen houden, en dat zal u merken op uw energierekening!

Wie een optimaal geïsoleerde woning wil, kan het beste met een totaalaanpak alle verliespunten aanpakken. Dus naast muur- en dakisolatie, luchtdicht schrijnwerk, kruipruimte-isolatie en gevulde spouwmuren ook kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. Dit komt er immers allemaal bij kijken als u voorgoed wilt afrekenen met warmteverlies in uw woning. Vergeleken met een slecht-geïsoleerde woning kan dat u jaarlijks honderden euro’s schelen.

De mogelijke baten uit elk isolatie-onderdeel op een rijtje: spouwmuur tot 1000 euro, vloer tot 300 euro, leidingwerk tot 200 euro, dak tot 1300 euro en schrijnwerk tot 400 euro. De plaatsing van schrijnwerk met hoogrendementsglas is terug te verdienen in circa twintig jaar, terwijl kunststof kozijnen wel vijftig jaar kunnen meegaan. Mocht u meer informatie willen of vrijblijvend een afspraak willen inplannen, neem dan contact met ons op!