R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

De verschillende soorten glas van De Kozijnmeesters

Bij De Kozijnmeesters begrijpen we hoe belangrijk isolerend glas is voor kunststof kozijnen. We bieden een scala aan opties die niet alleen zorgen voor uitstekende energie-efficiëntie, maar ook voor verhoogd comfort in je woning.

  1. HR++ glas: Onze populairste keuze vanwege de dubbele beglazing met een speciale coating en edelgasvulling tussen de glasplaten. Dit glas minimaliseert warmteverlies en draagt bij aan lagere energiekosten.

  2. Triple glas (HR+++): Voor maximale isolatie bieden we triple glas met drie glasplaten en extra spouwen gevuld met edelgas. Ideaal voor wie de hoogste energie-efficiëntie en geluidsisolatie wenst.

  3. Geluidswerend glas: Ons geluidswerend glas vermindert niet alleen warmteverlies, maar biedt ook uitstekende geluidsisolatie, perfect voor woningen in lawaaierige omgevingen.

  4. Veiligheidsglas: Voor extra veiligheid bieden we glas dat speciaal is ontworpen om bestand te zijn tegen inbraakpogingen en ongelukken.

Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen en geavanceerde glasopties zorgen we ervoor dat je woning niet alleen energiezuiniger wordt, maar ook comfortabeler en veiliger. We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw situatie!