R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Een kozijnenfabriek, hoe ziet dat eruit?

Vaak stellen klanten van De Kozijnmeesters ons de vraag “Een kozijnenfabriek, hoe ziet dat er nou eigenlijk uit?” Wie nieuwsgierig is hoe het eraan toe gaat in de hypermoderne fabriek van De Kozijnmeesters in Enschede, kan een echte rondleiding krijgen om met eigen ogen te zien hoe wij onze kunststof kwaliteitskozijnen maken. Wel vooraf via de site even een afspraak maken, dan houden we rekening met uw komst!

In tegenstelling tot diverse andere leveranciers maakt De Kozijnmeesters namelijk de kunststof kozijnen in eigen huis. Dat heeft diverse voordelen voor u als klant. Zo kunnen wij u een lagere prijs bieden doordat er geen tussenhandel aanwezig is. De lijntjes van de communicatie zijn heel kort, wat wel zo prettig is als wij uw specifieke wensen uitvoeren voor bijvoorbeeld een kozijn in een afwijkende maat. De Kozijnmeesters biedt u met zijn eigen fabriek dus een totaalplaatje aan, naast het bezorgen en monteren van uw bestelling! Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bekijk dan kozijnmeesters.nl.

De kozijnenfabriek van De Kozijnmeesters is een van de grootste van ons land

De kozijnenfabriek van De Kozijnmeesters is een van de grootste van Nederland. Met de fabriek kunnen wij bestellingen uit heel Nederland aan. In de fabriek werkt uitsluitend gekwalificeerd personeel, dat op zijn tijd bijscholing krijgt zodat gegarandeerd altijd topkwaliteit kan worden geleverd. Deze hoge kwaliteit wordt mede geborgd door de moderne state-of-the-art apparatuur en machinerie die in de kozijnenfabriek van De Kozijnmeesters staat opgesteld. Kosten noch moeite zijn gespaard om het beste op het gebied van kozijnfabricatie in huis te halen.

Door de koppeling van het vakmanschap van het personeel aan het moderne instrumentarium worden wij in staat gesteld om de wens van de klant tot op de millimeter nauwkeurig uit te voeren. Wij zijn zeer verguld met onze apparatuur voor het vervaardigen van bijzondere en afwijkende vormen, bijvoorbeeld in het geval van schuine of ronde vensters. Ons vakkundige team draait er de hand niet voor om. Ook hoeft u bij de kozijnen uit onze fabriek niet te vrezen voor kieren in de lasnaden; dit is uitgesloten met de apparatuur waar wij mee werken.

Onze fabriek plaatst ook HR++ glas in de kunststof kozijnen

De door u geselecteerde kleur wordt in onze fabriek aangebracht middels een verfbad, zodat de kleur gelijkmatig is aangebracht en beschermd is tegen alle weersinvloeden. Ook wordt voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding HR++ glas, het best isolerende en meest hoogwaardige glas dat tegenwoordig leverbaar is, vakkundig geplaatst in uw kunststof kozijn.

Na de fabricage van uw kunststof kozijn wordt deze op een voor u gunstig tijdstip doorgaans binnen dezelfde dag op uw woning of bedrijfspand gemonteerd. De Kozijnmeesters gaat alleen voor het beste resultaat: door het in de fabriek toegepaste maatwerk kunnen wij relatief snel uw kunststof kozijnen plaatsen.