R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Energiekosten verlagen? Wij geven je alvast de eerste tips!

Iedereen is dagelijks bezig met energie besparen, en dat zelfs op de meest simpelste manieren. Denk aan ramen en deuren zoveel mogelijk dicht of apparaten uitzetten na gebruik. Het zal dan ook niemand verbazen dat wij het hier juist over duurzame energiebesparing gaan hebben. Deze vorm van besparing verdient zichzelf binnen een periode weer terug. Wij weten als geen ander dat iedereen zo weinig mogelijk onkosten wil. En om deze kosten zo laag mogelijk te houden geven wij alvast de eerste tips om je energielasten omlaag te brengen:

Tip 1: Isoleren met kunststof kozijnen

Wanneer het niet meer tocht in uw huis, kunt u in de winter nog steeds warmteverliezen in uw woning wanneer deze niet goed is geïsoleerd. Voorbeelden van isoleren zijn dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Voor deze vormen van isoleren is er subsidie beschikbaar gesteld. Een andere manier van isoleren is HR++ dubbel glas en kunststof kozijnen deze houden warmte binnen en kou buiten.

Tip 2: Installeer een programmeerbare thermostaat

Met een slimme thermostaat kunt u energie besparen. Op voorhand kunt u programmeren wanneer de verwarming aan gaat en weer uit. Zo kunt u nooit vergeten om uw verwarming uit te zetten. Ook maakt een slimme thermostaat het vaak mogelijk inzicht te geven in het verbruik en kunt u op afstand uw verwarming bedienen. U kunt ook overwegen om de verwarming een graad koeler te zetten en een trui aan te trekken, dat scheelt ook weer energie.

Tip 3: Dicht spleten en kieren

Voorkom tocht en zorg dat alle spleten en kieren in uw huis zijn gedicht. Eenvoudige manieren zijn het toepassen van tochtstrips bij ramen en deuren. Indien de kozijnen echt verouderd zijn, dan kunt u ook kiezen voor kunststof kozijnen, deze kozijnen gaan lang mee en hebben een hoge
isolatiewaarde.

Ben jij benieuwd naar de investering in bijvoorbeeld kunststof kozijnen of welke mogelijke manieren er nog meer zijn energie te besparen? Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak en start het energiebesparen vandaag nog!