R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Het reinigen van de gevel

Stel: u heeft een eigen woning en de gevel ziet er niet meer zo mooi uit. Dan zal u deze dus moeten schoonmaken. Alleen: hoe pakt u dat nou eigenlijk aan? Het reinigen van een gevel is natuurlijk niet zo één, twee, drie gedaan. Zeker wanneer dit bakstenen of hout betreft. U kan bakstenen wel schoonspuiten met een hogedrukreiniger, maar als de voegen wat ouder zijn, dan kan het zo maar zijn dat u stukken van het voegsel mee blaast. Bij houtwerk is er een grote kans dat wanneer u het schoonspuit met een hogedrukreiniger, u de verf er direct af krabt. Dit is natuurlijk niet heel erg wanneer u toch uw houten gevel wilt gaan schilderen, maar eigenlijk niet de bedoeling. Sowieso moet houten gevelbekleding regelmatig opnieuw geschilderd worden. Dit om het hout zo goed mogelijk te beschermen tegen het weer. Het is alom bekend dat regen niet heel goed is voor hout.

Het alternatief

Wanneer u kiest voor kunststof gevelbekleding dan zal u merken dat er weinig makkelijker te onderhouden is dan kunststof. Kunststof staat erom bekend dat het weinig tot geen last heeft van omgevingsfactoren zoals weer en wind. Het enige wat er dus gebeurt is dat het vies wordt. Om kunststof schoon te maken is eigenlijk een sopje en een zachte doek voldoende. Nu is het geval met een gevel dat het meestal niet heel goed te bereiken is. En om nou op een ladder te gaan staan met uw emmer met sop en een doekje, wij kunnen ons goed voorstellen dat u dat niet bepaald trekt. U kan in dit geval ook gebruik maken van een hogedrukreiniger. Let wel op dat u de hogedrukreiniger op de laagste stand zet. U wil het kunststof natuurlijk niet per ongeluk beschadigen. U zal dan zien dat met water het vuil zo van het kunststof afspoelt.

De Kozijnmeesters uw specialist in kunststof

Wanneer u erover denkt om uw gevelbekleding te laten vervangen voor kunststof, neem dan contact op met de Kozijnmeesters. Wij komen graag bij u thuis om de situatie met onze eigen ogen te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen aan de hand van dit gesprek een offerte opstellen. Zodoende heeft u dan in één overzicht wat de kosten en werkzaamheden zullen zijn. Dit hele proces is volledig gratis en vrijblijvend, dus wat let u om de Kozijnmeesters u verder te laten helpen? Kies dus voor een makkelijk te reinigen gevel, kies voor een kunststof gevel van de Kozijnmeesters!