R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Nieuwe beglazing en nieuwe kozijnen

De plaatsing van nieuwe kozijnen kan u tal van voordelen opleveren. Vaak is een belangrijke reden voor vernieuwing het vervangen van de oude kozijnen wegens beschadiging. Meestal is vervanging een goedkopere optie dan renoveren: u bespaart er dus flink mee.

Ook creëert u met nieuwe kozijnen een verbeterde veiligheid, want moderne kozijnen zijn vaak beter bestand tegen brand en ook zijn ze moeilijker voor inbrekers om open te breken. Ook verbeteren moderne kozijnen de uitstraling van uw huis; kunststof kozijnen zijn de laatste jaren leverbaar met een niet van echt te onderscheiden houtnerf, dus als u een wat ouder huis heeft, is de stijl hieraan tegenwoordig aangepast.

Nieuwe kozijnen tegenwoordig goed te combineren met isolerende glassoort

Wie het vooral gaat om het beter isoleren van het huis, boekt nog eens een extra voordeel. In dat geval kunt u de nieuwe kozijnen combineren met een eigentijdse hoog-isolerende glassoort.

In uw oude kozijnen zal namelijk vaak nog enkel glas of zelfs verouderd glas zitten. De constructie van oudere kozijnen kan het gewicht van het hedendaagse hoog-isolerende glas niet aan. Laat daarom uw kozijnen vervangen door nieuwe exemplaren, dan heeft u ook een beteremogelijkheid voor de plaatsing van isolatieglas. Op die manier levert uw investering de vervanging van uw kozijnen u een dubbel voordeel op, en dus ook nog eens een besparing op uw verwarmingskosten.

Bij veel moderne kozijnen al standaard HR++ glas inbegrepen

In de meeste moderne kozijnen zit standaard al HR++ glas ingegrepen, de populairste en meest verkochte glassoort. Dit komt door de uitstekende isolatie-eigenschappen vanwege de speciale coating en door het edeglaslaagje tussen de beide glasplaten. HR++ glas houdt warmte uitstekend binnen, zodat de huistemperatuur goed te reguleren is.

De huidige generatie kozijnen is tegenwoordig altijd ingesteld op een gunstige plaatsing van isolatieglas. Of het nu kunststof, hout of aluminium is, u kunt er altijd het zwaardere HR++ glas in laten plaatsen.

Wie overigens op zoek is naar de beste optie op het gebied van kozijn en isolatie, is nog het beste af met kunststof kozijnen. Deze hebben doorgaans aan de binnenkant meerdere kunststof lagen met daartussen een ingespoten isolatiemiddel. Ook wordt wel gewerkt met folie aan de binnenzijde ter isolatie.