R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Op zoek naar een nieuwe deur?

Er kan een keer een moment komen dat u toe bent aan nieuwe deuren in uw huis. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe look in uw woning, of de deuren zijn al zo oud dat ze wel een keer aan vervanging toe zijn.
In lengte van tijden wilden mensen dan alleen een houten deur en kenden ze ook niets anders. De tijden zijn echter veranderd, want wie slim is, kiest tegenwoordig voor een deur van kunststof. De Kozijnmeesters kan dit in eigen huis geheel naar uw wens voor u op maat maken.

Op onze website treft u allerlei voorbeelden uit het ruime aanbod van De Kozijnmeesters. Zoals gezegd beschikken wij over een eigen fabriek. Daarnaast werken wij samen met het merk Polytec, een grote en kwalitatief hoogwaardige leverancier van deurpanelen, sierbeslag en gewoon beslag. Bent u opzoek naar een kunststof tuindeur, voor- of achtertuin? Bekijk dan kozijnmeesters.nl.

De Kozijnmeesters heeft een enorm aanbod aan kunststof deuren

Samen met Polytec hebben wij een enorm aanbod voor u aan deuren van kunststof, voor ieders gading zit er wel iets bij. Omdat wij staan voor maatwerk voor de klant, kunnen altijd wensen vervuld worden op het gebied van de kleur, de vormgeving, het eventuele glas of het beslag. De Kozijnmeesters neemt het ontwerp en de fabricage voor zijn rekening en levert u een deur waar u tevreden mee zult zijn.

Hoewel u op onze website al een groot aanbod aan deuren aantreft, bent u natuurlijk altijd welkom om onder het genot van een kopje koffie een rondleiding te krijgen in onze showroom door een van onze deskundige verkoopadviseurs. Wij doen werkelijk alles op deurengebied, met name als het aankomt op voordeuren, achterdeuren, garagedeuren, tuindeuren en schuifpuien. Op verzoek kunnen wij ook bij u op locatie komen om uw specifieke situatie met een deskundig oog te bekijken.

De voordelen van een kunststof deur

Graag brengen wij u op deze plek nog even de grootste voordelen van de kunststof deur. De pluspunten van kunststof deuren van De Kozijnmeesters zijn namelijk:

  • Ze zijn in hoge mate brand- en inbraakwerend
  • Ze zijn wind- en regendicht en hebben daarmee een grote isolatiewaarde
  • Ze hebben een veel langere levensduur dan een houten deur
  • Kunststof is nagenoeg onderhoudsarm, het enkel afnemen met een doekje en een lauw sopje volstaat
  • Het materiaal is gerecycled en minder belastbaar voor het milieu
  • Het kunststof is in meerdere kleuren en ook in een houtnerfstructuur leverbaar

Graag informeren wij u over dit ideale deurtype en over onze werkwijze. Neem zes dagen per week vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs.