R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Schüco met HVL (Houtverbinding look)

De Kozijnmeesters presenteert met trots een revolutionaire trend in kunststof kozijnen: Schüco kozijnen met HVL (Hout Verbindings Look).

Met HVL bieden deze kozijnen de authentieke uitstraling van hout, compleet met een natuurgetrouwe nerfstructuur, wat zorgt voor een versterkt houteffect.

De innovatieve HVL hoekverbinding maakt gebruik van een onzichtbare las aan de binnenkant van het Schüco-profiel, terwijl de buitenkant eruitziet als een klassieke rechte verbinding, net zoals bij traditionele houten kozijnen. Dit betekent dat de HVL-kozijnen er nagenoeg hetzelfde uitzien als ambachtelijk vervaardigde houten kozijnen, maar met alle voordelen van kunststof: onderhoudsvrij, energie-efficiënt, isolerend en vormvast.

Schüco kozijnen met HVL voldoen aan de hoogste functionele eisen en worden bijzonder gewaardeerd door huiseigenaren die veel belang hechten aan de esthetiek en uitstraling van hun woning. Met Schüco HVL kun je een grote verscheidenheid aan kozijnen in verschillende vormen en stijlen uit één stuk laten maken, zonder dat je te maken krijgt met gedeelde of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

 

Onze adviseurs staan klaar om je meer te vertellen over hoe onze producten bijdragen aan een comfortabeler en stiller leefklimaat in jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies.