R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Subsidies op kunststof kozijnen!

Wist je dat veel mensen subsidies mislopen omdat ze niet weten dat de overheid en lokale overheden vaak aantrekkelijke subsidies aanbieden voor woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen? Naast dat veel mensen dit niet weten, is het aanvragen van een subsidie voor de meeste mensen een intensieve klus. Waar moet ik zijn voor een subsidieaanvraag? Welke gegevens moet ik aanleveren? Hoelang duurt een subsidieaanvraag en hoeveel subsidie kan ik krijgen?

In de provincie Groningen bijvoorbeeld kun je een subsidie krijgen van €10.000,- als je energiebesparende maatregelen neemt, zoals kunststof kozijnen met HR++ of HR+++ glas.

Met de Schüco kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifdeuren en zelfs kunststof schuifpuien van De Kozijnmeesters bespaar je maar liefst 31% op je energierekening.

De Kozijnmeesters helpen je graag bij het aanvragen en regelen van jouw subsidieaanvraag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor jouw nieuwe kunststof kozijnen, deuren of schuifpui. We helpen je graag!