R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Bij De Kozijnmeesters begrijpen we dat de keuze van de juiste kleur voor je kunststof kozijnen een belangrijke beslissing is. De kleur kan de uitstraling van je woning aanzienlijk beïnvloeden en bijdragen aan de algehele esthetiek. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie aan kleuren en afwerkingen om aan al je wensen te voldoen.

Standaardkleuren

Bij De Kozijnmeesters hebben we een breed scala aan standaardkleuren beschikbaar, van klassiek wit tot diverse tinten grijs en bruin. Wit is een populaire keuze vanwege zijn tijdloze uitstraling en vermogen om bij vrijwel elke gevel te passen.

Houtnerf afwerkingen

Voor wie houdt van de warme uitstraling van houten kozijnen, maar niet het onderhoud dat daarbij komt kijken, bieden wij houtnerf afwerkingen aan. Deze afwerkingen imiteren het natuurlijke uiterlijk van hout en zijn verkrijgbaar in diverse tinten zoals eiken, mahonie en walnoot. Zo geniet je van de esthetiek van hout met het gemak van kunststof.

RAL kleuren

Onze kleuren komen overeen met RAL kleuren, zodat je zeker een tint vindt die perfect past bij je woning. Dit kleurensysteem biedt een breed scala aan kleuren, ideaal voor wie iets speciaals of unieks zoekt.

Bicolor opties

Onze bicolor opties geven je de vrijheid om de binnen- en buitenkant van je kozijnen in verschillende kleuren uit te voeren. Dit is perfect als je bijvoorbeeld een bepaalde kleur aan de buitenkant wilt die harmonieert met je gevel, terwijl de binnenkant aansluit bij je interieur.

Mat of glanzend

Bij De Kozijnmeesters kun je kiezen uit matte of glanzende afwerkingen. Een matte afwerking geeft een subtiele, moderne uitstraling, terwijl een glanzende afwerking zorgt voor een klassieke en opvallende look.

Weerbestendigheid en kleurvastheid

Onze kleuren zijn UV-bestendig, wat betekent dat ze minder snel zullen vervagen of verkleuren door blootstelling aan zonlicht. Dit zorgt ervoor dat je kozijnen er jarenlang prachtig uit blijven zien, ongeacht de weersomstandigheden.

Esthetische overwegingen

Bij de keuze van een kleur is het belangrijk om rekening te houden met de algehele esthetiek van je woning. Denk aan de kleur van de gevel, het dak, de deuren en andere kozijnen om een harmonieus geheel te creëren. Neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart zijn vaak tijdloos en veilig, terwijl fellere kleuren een gedurfde en unieke uitstraling geven.

Trends

Momenteel zien we een toenemende populariteit van donkere kleuren zoals antracietgrijs en zwart. Deze kleuren geven je woning een moderne en elegante uitstraling en zijn daarom een uitstekende keuze voor een eigentijdse look.

Eigen fabriek en exclusieve Schüco profielen

Dankzij onze eigen fabriek zijn de mogelijkheden qua kleuren en kleurcombinaties vrijwel eindeloos. Dit geeft ons de flexibiliteit om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Bovendien gebruiken wij exclusief Schüco profielen, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor kunnen we je niet alleen een breed scala aan kleuren bieden, maar ook de zekerheid van topkwaliteit en langdurige tevredenheid.

Bij De Kozijnmeesters adviseren wij je graag bij het maken van de juiste kleurkeuze voor je kunststof kozijnen. Wij begrijpen dat deze beslissing zowel esthetisch als praktisch moet zijn en staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe kozijnen perfect passen bij je huis, zowel nu als in de toekomst.