R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Voordelen van een schuifpui

Zoekt u naar meer contact met de tuin en bent u niet bang voor een beetje verbouwen? Dan is een schuifpui een erg aantrekkelijk idee. Er zitten veel voordelen aan het installeren van een schuifpui, en met een breed scala aan opties is het nog nooit zo makkelijk geweest. Het idee achter een schuifpui is een kruising tussen een schuifdeur en een enorm raam richting uw tuin. Het zorgt voor veel licht en verbindt uw tuin met uw huis.

Waarom een schuifpui?

Het meest merkbare voordeel is dat er meer licht binnenkomt, aangezien een schuifpui in feite een enorm raam is. Dit extra licht komt vooral in het voor- en najaar van pas. Ook voegt een schuifpui makkelijk veel toe aan de meerwaarde van uw huis. Daarnaast ziet een eenvoudige schuifpui er ook al snel modern en luxueus uit, ondanks dat het verassend betaalbaar is. U hoeft bij de inrichting van de kamer ook geen rekening te houden met openslaande deuren.

Voor liefhebbers van de tuin is een schuifpui een inkoppertje. Met meer zicht en vooral meer toegang tot de tuin versterkt u de verbinding tussen uw huis en uw tuin enorm. Uw woonkamer vloeit eenvoudigweg door tot in de tuin en creëert daarmee een gevoelsmatig een veel grotere ruimte. Geniet vanuit uw luie stoel van de resultaten van uw groene vingers.

In praktisch opzicht komt een schuifpui ook goed voor de dag. Als uw kozijnen al wat ouder zijn, kan een schuifpui u energie en daarmee geld besparen. Daarnaast is een schuifpui met een installatietijd van ongeveer een dag snel te plaatsen, Tenzij eerst nog een stalen balk moet worden geplaatst. Dit kost een paar dagen extra maar garandeert dat uw schuifpui staat als een huis. Ook voor de veiligheid hoeft u niet te vrezen. Veel schuifpuien hebben een politiekeurmerk en zijn gemaakt van stevig glas. Daarnaast kan u ook nog rolluiken aanschaffen voor een nog grotere veiligheid. Tenslotte is het aanbod van schuifpuien immens, met een grote keuze aan verschillende fabrikanten. Dit brede aanbod en de concurrentie tussen deze bedrijven betekent dat een schuifpui nog nooit zo betaalbaar is geweest.

Er zijn een paar nadelen aan een schuifpui, de grootste daarvan zit in de extra kosten die vaak nodig zijn om een bestaande radiator te verplaatsen of verwijderen. Daarbij komt met al dat extra licht ook veel warmte mee, vooral in de zomer. Of dit altijd een nadeel is zal aan uw persoonlijke voorkeuren liggen, maar ondanks dit blijft een schuifpui ruim de moeite waard.