R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Waarom kiest u voor gevelbekleding?

Is de buitenkant van uw woning niet meer in topconditie, of wilt u uw voorgevel gewoon eens van een nieuwe uitstraling voorzien? Overweeg dan eens een keuze voor gevelbekleding. U kunt hierbij kiezen uit diverse materialen, waaronder het onderhoudsarme kunststof.
Het is niet zo vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor een metamorfose van hun woning middels gevelbekleding, want er zijn diverse voordelen. Allereerst zorgt het voor een nieuwe uitstraling, eentje die helemaal past bij de stijl van uw huis.

Gevelbekleding kent vele voordelen

Daarnaast kan gevelbekleding heel goed worden gecombineerd met isolatiematerialen, terwijl de gevelplaten van zichzelf natuurlijk ook al een isolerende werking hebben. Ook zijn er goede montagemethodes voorhanden bij de gangbare merken. De onderliggende gevel wordt beschermd tegen weer en wind, wat uw woning in een betere conditie houdt.

Ook is de gevelbekleding leverbaar in allerlei kleuren, dus de door u gewenste kleur zit er vast bij. Vooral bij de wat oudere woningen is gevelbekleding met een niet van echt te onderscheiden houtnerfstructuur zeer in trek. Bij uw gekozen gevelbekleding zitten passende afwerkingsaccessoires zoals schroefkoppen in de juiste kleur. De wijze van montage is vrij simpel en snel te verrichten.

Hét voordeel: het is onderhoudsarm

Ook staat gevelbekleding bekend om zijn onderhoudsarme karakter. U kunt veel tijd en geld besparen omdat de vijfjaarlijkse schilder- of beitsbeurt niet meer noodzakelijk is. Het enige onderhoud dat u er eventueel aan kunt plegen is zo om het zo om de paar jaar af te nemen met een lauw sopje en een doekje. Ook kan kunststof gevelbekleding niet rotten of roesten. Tot slot kunnen we nog stellen dat kunststof gevelbekleding zeer duurzaam is, want het is voor honderd procent te recyclen. Dat hoeft dan pas na een jaar of dertig, want zo lang blijft kunststof gevelbekleding in een goede staat.

Voor een degelijke gevelbekleding kunt u goed terecht bij Dekozijnmeesters.nl. Wij voeren het merk Keralit, de marktleider in kunststof gevelbekleding en dakrandbekleding. Wij zijn zeer content met de producten van keralit door de hoge kwaliteitsstandaard die dit merk voert. Dekozijnmeesters.nl informeert en adviseert u graag over alle mogelijkheden en onze werkwijze om ook uw woning van een gevelbekleding metamorfose te voorzien. Op onze website kunt u onder ‘gevelbekleding projecten’ vele fotoreportages zien van eerder afgelegde projecten op het gebied van kunststof gevelbekleding.