R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Goede kwaliteit/prijsverhouding kunststof kozijnen

Als men kiest om de kozijnen te laten renoveren dan wil men natuurlijk de goedkoopste mogelijkheid om dit te doen. Maar wat is goedkoop? Als het aankomt op uw kunststof kozijnen dan is het van belang dat er gekozen wordt voor de beste kwaliteit kozijnen. Kwaliteit in het product en de montage ervan. Goedkope kunststof kozijnen laten zich dus meten in de initiële kosten en de te behalen voordelen. Kies daarom altijd voor een renovatie van uw kozijnen met een garantie in kwaliteit.

Uw kunststof kozijnen volledig verzorgd

Er is geen standaard prijs voor kunststof kozijnen en de montage daarvan. De kosten moeten altijd op maat berekend worden. Om u een eerlijke en concurrerende prijs te bieden heeft De Kozijnmeesters verschillende middelen in werking gesteld. U bent gegarandeerd dat u van onze medewerkers een eerlijk en individueel advies kunt verwachten. Een vrijblijvende inventarisatie staat daarom tot uw beschikking. Ook voldoen al onze kunststof kozijnen aan het kwaliteitskeurmerk Komo. Dit houdt in dat onze materialen, productieproces en montage met regelmaat door een onafhankelijke organisatie worden gecontroleerd.

Kwaliteit voor een goede prijs

Goedkope kunststof kozijnen is een term die door De Kozijnmeesters wordt ingevuld als een hoogstaand kwalitatief product inclusief productie en montage voor een concurrerende prijs. Een proces dat begint bij u en uw wensen. Wij beschikken niet alleen over een eigen fabriek maar over de grootste van Oost-Nederland. Uw kunststof kozijnen worden door ons van tekening tot daadwerkelijk montage verzorgd. Dit betekent voor u dat er geen sprake is van kwaliteitsverlies door derden. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over meerdere aanspreekpunten. Met De Kozijnmeesters maakt u duidelijke afspraken.

Met kunststof kozijnen bent u klaar voor de toekomst

Een keuze voor goedkope kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters is een keuze voor de toekomst. Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Door zelf alle aspecten van kunststof kozijnen te verzorgen, zijn wij zeker in een garantie van kwaliteit en levensduur. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op kleurechtheid, 10 jaar op HR++ glas en 2 jaar op de deugdelijkheid van het hang en sluitwerk