R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

HVL kunststof kozijnen

Bij De Kozijnmeesters bent u aan het juiste adres als het aankomt op de renovatie van uw kozijnen. Wij verzorgen de renovatie van A tot Z. Dit kunnen wij doen omdat wij beschikken over de grootste kunststof kozijnen fabriek van Oost-Nederland. Uw kunststof kozijnen specifiek op maat gemaakt naar uw wensen en de mogelijkheden die uw woning bieden.

De Kozijnmeesters werkt al jarenlang vanuit een diepe voorliefde voor de bouw en alles wat daarbij komt kijken. Derhalve hebben wij naast onze kennis en expertise veel ervaring opgedaan. Zo weten wij wat de beste merken en mogelijkheden zijn als het aankomt op kunststof kozijnen. Een veel voorkomende vraag of onzekerheid die mensen hebben in het laten vervangen van houten naar kunststof kozijnen is dat men moet inboeten op de esthetische kwaliteit.

Kwaliteit en schoonheid in Schüco kunststof kozijnen met HVL

Dat kunststof kozijnen veel voordelen hebben over de houten tegenhanger is bekend. Echter was het vroeger zo dat de kunststof variant door veel mensen als minder aantrekkelijk werden gezien. Dit geldt vandaag de dag al lang niet meer. Om de beste kwaliteit te bieden werkt De Kozijnmeesters alleen met de beste merken zoals Schüco. En ook al hebben moderne ontwikkelingen de kwaliteiten van kunststof kozijnen sterk verbeterd, houdt het bij ons nooit op. Daarom bieden wij nu HVL kunststof kozijnen.

Wat zijn HVL kunststof kozijnen

De nieuwste trend in kozijnbouw HVL (HoutVerbindingLook) is een techniek die verder gaat dan alleen een natuurgetrouwe houtdesign. HVL is een nieuw ontwikkelde hoekverbinding  bij kunststof kozijnen. Een verbinding die aan de buitenkant oogt als een traditionele rechte verbinding, maar aan de binnenkant een onzichtbare lasverbinding kent. Op deze wijze oogt uw kunststof kozijn, in combinatie met een nerfstructuur, precies op een (ambachtelijke) houten kozijn.

Schoonheid en kwaliteit

HVL kunststof kozijnen zien er dus exact uit als houten, maar voldoen aan alle functionele en kwalitatieve eisen die garant staan bij onze kunststof kozijnen. Onze HVL kunststof kozijnen zijn net zo onderhoudsvrij, isolerend en maatvast als alle kunststof kozijnen.

Met HVL kunststof kozijnen is het mogelijk om meerdere vormen en soorten en vormen kozijnen uit één stuk te maken. U krijgt dus geen opgedeelde en- of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

Bekijk onze HVL kunststof kozijnen in onze fabriek in Enschede en ontdek de mogelijkheden.