R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Ik investeer slim

In deze tijd van besparingen is het goed om slim om te gaan met uw financiën. De vraag is: hoe kunt u het beste uw verdiende geld besparen en dan voornamelijk uw vaste lasten terugbrengen? De mogelijkheid bestaat door energiebesparende maatregelen aan uw huis aan te brengen: uw eigen woning te laten isoleren, zonnecellen aanbrengen of een warmtepomp aan te schaffen. Dit zijn slimme investeringen, want een energiezuinig comfortabel huis behoudt zeker zijn waarde op de woningmarkt.

Bekijk de voordelen van de Energiebespaarlening

De voordelen liggen voor de hand: bespaar energie door een tochtvrij, aangenaam binnenklimaat en kies voor een lagere energienota. U denkt waarschijnlijk ‘dat is allemaal leuk en aardig, maar daar zullen uiteraard ook kosten aan verbonden zijn’. Dit is maar ten dele waar, want hier komt de Energiebespaarlening om de hoek kijken. Met deze regeling, waarbij huiseigenaren tegen een hele gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen, verdient u uw investering nog sneller terug. U behoudt namelijk een aangenamer woonklimaat en uw maandelijkse woonlasten gaan omlaag met de Energiebespaarlening en daarbij stijgt de waarde van uw woning.

Investeer in uw woning en verdien uw geld terug op de woningwaarde

Het is op dit moment nog interessanter om geld te lenen voor energiebesparende mogelijkheden, want het kabinet heeft de rente verlaagd op deze leningen (vanaf 2,2% voor 5.000 euro). Het mes snijdt aan twee kanten: een aangenaam woonklimaat, een lagere energierekening en de verhoging van de woningwaarde met een beter energielabel. U draagt ook bij aan een beter milieu. Hoe meer u investeert in energie besparen, hoe meer u profiteert van de voordelen. Verdien ook aan de energiebesparende mogelijkheden en investeer met een aantrekkelijke Energiebespaarlening in uw woningbezit!