R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kosten kunststof kozijnen

U overweegt om kunststof kozijnen aan te schaffen, maar vraagt zich af: Wat kosten kunststof kozijnen? Dit kunnen wij, De Kozijnmeesters, helaas op voorhand niet aangeven. Om te bepalen wat de kosten van uw kunststof kozijnen zullen zijn, willen wij graag met u rond de tafel om dit precies te bepalen. Dit hangt natuurlijk af van de afmetingen, locatie, etc.

De offerte van de kosten van kunststof kozijnen

Graag komen wij bij u op bezoek om met u te overleggen wat de kosten van kunststof kozijnen zullen zijn voor uw woning. Wij zullen dan samen met u overleggen wat uw wensen zijn, en u de opties voorleggen. In 90% van de gevallen kunnen wij direct een offerte overhandigen met wat de kosten voor de kunststof kozijnen zullen zijn. Voor de maandelijkse kosten bieden wij de mogelijkheid om te overleggen met onze hypotheekadviseurs, echter kunt u ook contact opnemen met uw tussenpersoon of uw bank.

Waarom De Kozijnmeesters

Wij hebben nu 10 jaar ervaring met het renoveren van huizen, en onze kozijnen komen alleen van het beste materiaal van Schüco. Schüco is een wereldleider in kunststof kozijnen. Wij bieden u kunststof kozijnen voor eerlijke kosten en zullen deze plaatsen tot uw tevredenheid. Wij doen zelf alle metingen en daarna fabriceren wij uw kozijnen in onze eigen fabriek. Dit zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt. Daarnaast bieden wij 10 jaar garantie op alle kunststof kozijnen die u aanschaft.

Naast kunststof kozijnen bieden wij ook kunststof deuren, dakkapellen, schuifpuien en gevelbedekking. Daarnaast kunt u ook bij De Kozijnmeesters terecht voor zonwering, horren, sierbeslag en luchtroosters. Dus voor alle renovaties aan de buitenkant van uw huis kunt u bij ons terecht.

Meer informatie over kosten kunststof kozijnen

Neem nu contact op met De Kozijnmeesters. Dan kunnen we zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken, om zo de kosten voor uw kunststof kozijnen te bepalen. Wij maken dan direct volledig en vrijblijvend een offerte op. En u kunt zonder aanbetaling de offerte accepteren. U betaalt pas na levering.