R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kozijnenfabriek in Twente

De Kozijnmeesters renoveert al meer dan 10 jaar woningen door heel Nederland. Wij plaatsen de beste kwaliteit kunststof kozijnen vakkundig op uw huis, met oog voor details en onberispelijke afwerking. De Kozijnmeesters biedt een grote variëteit aan mogelijke kleuren en ontwerpen. Wij kunnen ook allerlei bijzondere vormen, bijvoorbeeld voor schuine of ronde vensters, op maat voor u fabriceren. Dit fabriceren en op maat maken van deze kunststof kozijnen gebeurt in onze eigen fabriek. De fabriek van De Kozijnmeesters is de grootste kozijnenfabriek in Oost-Nederland. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat in deze fabriek uw kozijnen op vakkundige wijze worden gefabriceerd en precies op maat worden gemaakt. Ook onze dakkapellen, schuifpuien en andere producten worden in deze fabriek samengesteld.

De beste materialen voor onze fabricage

De kunststof kozijnen die De Kozijnmeesters gebruikt zijn van het wereldmerk Schüco. De kozijnen van Schüco behoren tot de wereldtop op het gebied van duurzaamheid en isolerende eigenschappen en zijn verkrijgbaar in vele designs en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld ook kozijnen verkrijgbaar die de look & feel van hout nabootsen, inclusief de kenmerkende houtnerf.

Gemaakt naar uw wensen

Deze kozijnen worden allemaal precies op maat gemaakt in onze fabriek in Enschede. Met behulp van hoogwaardige machines die een grote mate van precisie bieden, zorgen onze ervaren en goed getrainde medewerkers ervoor dat de kozijnen tot op de millimeter precies in uw venster passen. Ook voor bijzondere vormen, zoals ronde en schuine kozijnen, draaien onze vakmensen hun hand niet om. Dit alles om te garanderen dat alles tijdens het plaatsen precies past en een mooi resultaat geeft. Door de kwaliteit van onze machines en ons personeel, evenals de vakkundigheid van onze vaklieden tijdens het plaatsen, krijgt u perfect passende kozijnen in uw woning die een verbluffend aanzicht geven. Ook onze andere producten zijn van de hoogste kwaliteit en onberispelijk afgewerkt. De kwaliteit van Schüco garandeert ten slotte dat de kozijnen ook langdurig mooi blijven en weinig onderhoud vergen. Uw huis is beter geïsoleerd en stijgt in waarde.

Kom eens langs

Wilt u eens een bezoekje brengen aan onze fabriek om met uw eigen ogen te zien hoe onze kozijnen en andere producten worden gefabriceerd? Dat kan! U kunt een afspraak maken op onze website, waarna u wordt rondgeleid door onze moderne fabriek.