R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof kozijnen Almelo

De Kozijnmeesters, gevestigd in Enschede, kan kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit vakkundig op uw huis in Almelo plaatsen tegen een aantrekkelijke prijs. Hieronder vertellen wij meer over de voordelen van kunststof kozijnen en de werkwijze van De Kozijnmeesters.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben meerdere voordelen boven standaard houten kozijnen of aluminium kozijnen. Hoewel ze iets duurder zijn in de aanschaf, gaan ze erg lang mee en vergen ze weinig onderhoud. U hoeft kunststof kozijnen alleen af en toe schoon te maken, schilderen is niet nodig. Ook houtrot is verleden tijd, de kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters zijn bestand tegen elk weertype en gaan erg lang mee, waarbij de kleur over een lange termijn goed behouden blijft. Kunststof kozijnen zijn brandvertragend en geluidsisolerend. Ook beschikken ze over een goede warmte-isolatie, wat goed is voor uw portemonnee en het milieu. Tevens verhogen kunststof kozijnen de verkoopwaarde van uw huis. U ziet, genoeg redenen om over te gaan tot de aanschaf van kunststof kozijnen.

De beste kwaliteit kunststof kozijnen voor elk huis in Almelo

De Kozijnmeesters levert kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit, van o.a. het wereldmerk Schüco. De kozijnen worden geproduceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij kunnen standaard rechthoekige kozijnen bij u plaatsen, maar ook allerlei bijzondere vormen zijn mogelijk, waaronder gebogen kozijnen. De kozijnen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en kleuren. Na een kennismakingsgesprek, waarin wij u vertellen over de mogelijkheden die wij bieden, kunnen wij een offerte voor u opmaken met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Na het tekenen van de koopovereenkomst wordt alles vakkundig ingemeten en in onze fabrieken worden vervolgens de kozijnen op maat gemaakt. De kozijnen worden door onze gediplomeerde vakmensen nauwkeurig en met oog voor detail geplaatst. Vervolgens krijgt u langdurige garantie op de kleurechtheid, constructie en montage van de kozijnen, alsmede op de luchtdichtheid van het glas.

Ook voor huizen in Almelo is De Kozijnmeesters uit Enschede de ideale partner voor de aanschaf en vakkundige montage van de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen tegen een aantrekkelijke prijs.