R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof kozijnen Enschede

Denkt u eraan om kunststof kozijnen te nemen? Kunststof kozijnen hebben veel voordelen boven houten of aluminium kozijnen. Hieronder zullen wij hierover wat meer vertellen. De Kozijnmeesters, gevestigd in Enschede, is de perfecte partner voor de aanschaf en de plaatsing van kunststof kozijnen voor elk huis of bedrijfspand in Enschede.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn iets duurder in de aanschaf, maar hebben meerdere voordelen boven houten kozijnen. Zo hebben kunststof kozijnen een lange levensduur en is houtrot verleden tijd. U hoeft de kozijnen nooit te schilderen, ze hoeven alleen gepoetst te worden, u bespaart hiermee veel onderhoudstijd. Kunststof kozijnen bieden uitstekende warmte- en geluidsisolatie en zijn brandvertragend. Door de duurzaamheid en de goede isolerende werking dragen kunststof kozijnen ook bij aan een beter milieu. Kunststof kozijnen maken uw woning helemaal af en verhogen de verkoopwaarde van uw huis.

De Kozijnmeesters, een meester in haar vakgebied

Kunststof kozijnen zijn bij De Kozijnmeesters in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder een houtachtige look. Wij werken onder andere met het wereldmerk Schüco, dat de beste kwaliteit garandeert. Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij bij u langs om samen de mogelijkheden te bekijken. U krijgt dan een offerte met een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Na het sluiten van de koopovereenkomst wordt alles vakkundig en nauwkeurig ingemeten. De kozijnen worden in onze eigen fabriek, de grootste kozijnenfabriek in Oost-Nederland, geproduceerd en op maat gemaakt. Onze gediplomeerde vakmensen plaatsen de kozijnen vervolgens vakkundig op uw huis. Door onze precieze manier van montage en de perfecte pasvorm van de kozijnen zult u lang plezier blijven houden van uw kunststof kozijnen. Wij plaatsen niet alleen rechthoekige kozijnen, ook allerlei bijzondere vormen zijn mogelijk, zoals gebogen kozijnen. Na de plaatsing krijgt u langdurige garantie op de kleurechtheid, constructie, montage en de luchtdichtheid van het glas.

Kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters betekent de beste kwaliteit, vakkundig gemonteerd, tegen een betaalbare prijs.