R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof kozijnen Zwolle

Ook in Zwolle is het belang van Kunststof kozijnen niet te onderkennen. Zo is in de afgelopen jaren gebleken, dat de voordelen qua gebruiksgemak, esthetische en in algehele praktische zin vele malen groter zijn dan die van houten kozijnen. Dat er momenteel een Btw-verlaging geldt voor verbouwingen en renovaties is helemaal mooi. Nu is dus het moment om over te stappen naar kunststof kozijnen, ook in Zwolle.

Ongeacht waar u woont wilt u natuurlijk dat uw investering in uw woning een maximaal rendement kent. Laat daarom uw kunststof kozijnen aanleggen door De Kozijnmeesters.

De grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland

Een keuze voor kunststof kozijnen in Zwolle is een keuze voor De Kozijnmeesters. Wij beschikken over de grootste kozijnen fabriek van Oost-Nederland. Dat betekent voor u dat uw kunststof kozijnen door ons volkomen verzorgd worden, geen kwaliteitsverlies door derden dus. Wij beschikken over gediplomeerde, enthousiaste vakmensen die allen werken vanuit een diepe voorliefde voor het vak. Onze nabijheid van Zwolle maakt van ons een regionale partner. Kunststof kozijnen, wat zijn eigenlijk de voordelen?

Kunststof  kozijnen mooi en degelijk.

Hout was vroeger de norm als het aankwam op kozijnen. Dit had voornamelijk te maken dat de ontwikkeling van kunststof kozijnen nog in de kinderschoenen stond. Waar men vroeger bang  voor was, is dat kunststof kozijnen niet zouden voldoen in uiterlijk, inmiddels is dit wel anders. De Kozijnmeesters maakt gebruik van de meest moderne technieken en de beste merken zoals Schüco. Een zeer breed aanbod aan kleuren en houtdesign geven u voldoende keuze en mogelijkheden als het aankomt op uw kunststof kozijnen.

Geen onderhoud met kunststof kozijnen

Dat kunststof kozijnen qua uiterlijk gelijk staan aan houten klopt niet helemaal. De waarde van kunststof kozijnen is namelijk veel langer gegarandeerd dan de houten. De Kozijnmeesters heeft er om deze reden geen moeite mee om een garantie te geven van 10 jaar op de kleurechtheid. Schilderen en ander onderhoud is ook verleden tijd met kunststof kozijnen. Het schoonmaken is een klus van er simpelweg overheen vegen met een vochtig doekje.

Samen met De Kozijnmeesters in Zwolle werken aan Kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn in alles voordeliger dan de houten tegenhangers. Goede isolatie, een zeer lange levensduur en geen onderhoud maken van kunststof kozijnen, een investering waar u garant geen spijt van zult krijgen.

De kozijnmeesters kan u helpen met de renovatie van  uw kozijnen. Een hoogkwalitatief product voor een concurrerende prijs. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in Zwolle, een keuze voor kunststof kozijnen is een keuze voor De Kozijnmeesters.