R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof kozijnenfabriek Enschede

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Dat is ook logisch, want kunststof kozijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in steeds meer designs en kleuren. Daarnaast bieden ze een heel scala aan voordelen boven traditionele houten kozijnen.  Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen van hoge kwaliteit, zoals de Schüco kozijnen die De Kozijnmeesters levert, wordt uw huis daarmee beter geïsoleerd zowel op het gebied van  warmte- als geluidisolatie. Schüco kozijnen kennen namelijk uitstekende isolerende eigenschappen en De Kozijnmeesters combineert deze kozijnen met hoogwaardig HR++ glas. Deze draagt bij aan een nog betere isolatie. Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm; u hoeft ze nooit te schilderen zoals dat met houten kozijnen het geval is en daarnaast treedt er geen houtrot, afbladderende verf of kromtrekkend hout op.

Schüco kozijnen zijn in vele kleuren en designs verkrijgbaar en behouden deze kleur ook lang. De Kozijnmeesters geeft langdurige garantie op de kleurechtheid van uw kunststof kozijnen. Bent u gehecht aan het uiterlijk van hout? In ons assortiment zitten kunststof kozijnen die het uiterlijk van hout, inclusief kenmerkende houtnerf, tot in hoge mate benaderen. Qua designs bieden wij onder andere een klassieke of elegante look en wij kunnen kozijnen leveren in elke kleur die u maar wilt. Allen gefabriceerd in onze kunststof kozijnen fabriek te Enschede.

Gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen kunststof kozijnen fabriek in Enschede

De Kozijnmeesters bezit over een eigen kunststof kozijnen fabriek in Enschede. Deze fabriek is de grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland. Hierin werkt gekwalificeerd personeel dat met behulp van hoogwaardige apparatuur de Schüco kozijnen precies op maat maakt, geheel naar uw wensen. Het vakmanschap van het personeel, gekoppeld aan onze professionele machines, kan met grote precisie uw kozijnen precies zo fabriceren als u dat wenst, tot op de millimeter nauwkeurig. Ook voor bijzondere vormen, zoals kozijnen voor ronde of schuine vensters, draait ons vakkundige personeel hun hand niet om. Uw kozijnen worden daarna door onze vaklieden op uw huis gemonteerd. Het resultaat is een lust voor het oog; perfect passende kozijnen, zonder dat er kieren, kitresten of sporen van uw oude kozijnen overblijven. U zult vele jaren plezier beleven van onze kwaliteitsproducten.

Wilt u een bezoek brengen aan onze kunststof kozijnen fabriek in Enschede en met eigen ogen zien hoe onze kozijnen tot stand komen? Op onze site kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers voor een rondleiding door onze hypermoderne, state-of-the-art kunststof  kozijnenfabriek te Enschede. Ook staan er enkele foto’s van onze machines op onze site.