R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof specialist

De Kozijnmeesters renoveert al 10 jaar woningen in heel Nederland. Wij voeren alle renovaties met de hoogst mogelijke aandacht voor kwaliteit en vakmanschap uit en geheel naar de wens van onze klanten. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van kunststof onderdelen voor uw huis, mag De Kozijnmeesters zich met recht een kunststof specialist noemen. Hieronder zullen wij wat vertellen over de werkwijze van De Kozijnmeesters en de kunststof producten die wij aanbieden.

De kunststof producten van De Kozijnmeesters

De naam zegt het al, bij De Kozijnmeesters kunt u terecht voor uw kunststof kozijnen. Wij maken gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van het wereldmerk Schüco. Hiermee bent u verzekerd van het beste product op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie, duurzaamheid en kleurechtheid. Kunststof kozijnen kennen een lange levensduur en zijn onderhoudsarm, schilderen is niet nodig, een sopje voor het schoonmaken volstaat. Houtrot is verleden tijd en u bespaart op stookkosten. Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn waarde verhogend voor uw huis.

De Kozijnmeesters biedt ook een groot assortiment aan kunststof deuren in allerlei kleuren en designs. Ook voor uw huis hebben wij de passende deur. De Kozijnmeesters werkt nauw samen met het merk Polytec en heeft ook deuren uit eigen fabriek. Een deur op maat laten ontwerpen en fabriceren is ook mogelijk. De deuren zijn veilig en inbraak werend en hebben een lange levensduur.

Naast deuren en  levert De Kozijnmeesters ook kunststof schuifpuien, waardoor uw leefruimte groter en ruimer lijkt door de ruime lichtinval en u één geheel creëert met uw tuin. Hiervoor maakt De Kozijnmeesters ook gebruik van het merk Schüco, gecombineerd met hoogwaardig HR++ glas.

De Kozijnmeesters, de kunststof specialist, levert en monteert ook kunststof gevelbekleding, van het merk Keralit. Deze onderhoudsvrije producten kennen een lange levensduur en hebben een strakke uitstraling. Zij zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook in een natuurgetrouwe houtstructuur. Gevelbekleding van Keralit, vakkundig geplaatst door De Kozijnmeesters, geeft uw huis absolute meerwaarde. De gevelbekleding kan zonder naden in lengten tot 6 meter worden gemonteerd.

Als u contact met ons opneemt bieden wij u een vrijblijvend gesprek aan waarin we de mogelijkheden met u bespreken. Wij bieden u dan een offerte aan met een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Als u akkoord gaat met het aanbod komen onze medewerkers langs om alles vakkundig en nauwkeurig op te meten. Alle producten van De Kozijnmeesters worden in onze eigen fabriek gefabriceerd en op maat gemaakt. Onze gediplomeerde vakmensen monteren de kunststof producten op professionele wijze, met de uiterste aandacht voor de afwerking. U zult zeker tevreden zijn met de kunststof producten van De Kozijnmeesters, de kunststof specialist.