R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Voordelen kunststof kozijnen

Bent u het ook zo zat om steeds maar weer uw kozijnen te onderhouden met een nieuwe verfbeurt? Denk dan eens aan de voordelen van kunststof kozijnen. De voordelen van kunststof kozijnen zijn onder andere dat ze in veel verschillende kleuren leverbaar zijn en het is niet nodig om deze te schilderen want de kleur blijft lang behouden. De kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters worden voor de levering al op maat gemaakt in onze fabriek.

De vele voordelen van kunststof kozijnen

Alvorens de aanschaf en installatie van kunststof kozijnen kunt u aangeven in welke kleur, formaat en structuur u deze kozijnen wilt hebben. Hierdoor hoeven deze kunststof kozijnen na de tijd niet meer bewerkt te worden, bijvoorbeeld door het schilderen van de kozijnen. Omdat deze niet meer geschilderd hoeven te worden, laat er ook geen verflaag los, wat bij houten kozijnen wel gebeurt.

Hierdoor bespaart u ook op dit regelmatige onderhoud, want een goede verf voor houten kozijnen is niet goedkoop. Het enige onderhoud aan kunststof kozijnen is dat u eens in de zoveel tijd met een sopje alles schoon moet maken. Soms kan het nog wel eens voor komen dat er toch een vlek op kunststof kozijnen blijft zitten, hiervoor is een speciaal middel beschikbaar dat u kunt gebruiken om een hardnekkige vlek te verwijderen.

Energiebesparend en duurzaam zijn ook voordelen van kunststof kozijnen

Andere voordelen van kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters zijn ook dat ze  energiebesparend zijn. Door het plaatsen van deze kozijnen wordt uw huis optimaal geïsoleerd door de moderne HR-beglazing. Dit scheelt voornamelijk in de winter veel stookkosten, en u krijgt daardoor dus een lagere energierekening. Tevens zorgt deze goede isolatie er ook voor dat u minder last hebt van geluiden buitenshuis.

Onze kunststof kozijnen zijn tevens van duurzaam materiaal gemaakt, dus u haalt geen milieuvervuilend product in huis. Het materiaal van deze kozijnen is recyclebaar, en kan dus later weer opnieuw gebruikt worden voor het fabriceren van kunststof kozijnen.

Een goede investering in uw huis

Door het plaatsen van kunststof kozijnen, is het mogelijk dat de waarde van uw huis ook stijgt. Dit komt voornamelijk omdat deze weinig onderhoud vergen, goed isoleren en duurzaam zijn. Hoe duurzamer uw huis, des te meer uw huis meestal in waarde stijgt.

Door de voordelen van de kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters wordt uw huis beter geïsoleerd, heeft uw huis altijd een mooie en verzorgde uitstraling en uw huis kan in waarde stijgen. Maak dus gebruik van de voordelen van kunststof kozijnen.