R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Schuifdeuren op maat

Een schuifpui kan in ruil voor een relatief klein bedrag een enorme hoeveelheid licht in uw leven brengen. Grote glazen schuifpuien in uw woning die bijvoorbeeld de connectie met de tuin een stuk opener maken. Op deze manier kunt u rekenen op een maximale hoeveelheid licht en zon in uw woning.

Het is alsof uw woning een aantal extra vierkante meters krijgt, door met grote glazen deuren uw woning direct aan uw tuin te leggen. Één groot huis is wat u creëert met onze schuifpuien, u bent met een simpele beweging in de tuin.

De Kozijnmeesters maakt alleen gebruik van het aller- en allerbeste materiaal wanneer het om kunststof gaat. Het Duitse wereldmerk Schüco helpt ons om kwaliteit te verspreiden waar wij aan het werk gaan. Daarnaast plaatsen wij HR ++ glas in al onze kunststoffen kozijnen. Op deze manier bespaart u ook nog eens op uw energie rekening door de isolerende kwaliteiten en capaciteiten van ons kunststoffen kozijn en het dikke glas.

Onze topmerk schuifpuien hebben een levensduur van 50 tot maar liefst 80 jaar. Kunststof verweert niet en hoeft ook niet opnieuw geschilderd te worden, sporadisch poetsen is het enige onderhoud aan deze deuren.

Kwaliteit voor de komende jaren

Als u de keuze maakt voor schuifdeuren op maat, dan is kunststof een optie om te overwegen. Tegenwoordig is het mogelijk om een kunststof schuifpui van de grond af op maat te laten maken en vakkundig te laten installeren. Zo bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid voor HVL (hout verbinding look). Dit in combinatie met een natuurgetrouwe houtnerf maakt het dat u het verschil tussen kunststof en echt hout niet meer ziet.

Zoals gezegd is kunststof, als u kiest voor kwaliteit, ongevoelig voor de elementen, wat zorgt voor een vrijwel onderhoudsvrij eindresultaat. Een kunststof schuifpui gaat jaren en jaren mee, zonder dat u deze hoeft te schilderen of onderdelen te vervangen.