R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Open de kunststof deur naar vrijheid

Bent u ook zo’n buitenpersoon die het liefst de hele dag buiten in het zonnetje zit met een briesje door het haar? Ondanks de maar 30 zomerse dagen in Nederland is het, ook als de temperaturen het niet toestaan, simpel om een beetje buiten naar binnen te halen. Heerlijk toch het hele jaar door het gevoel dat je in de tuin zit? Dat kan al simpelweg met een kunststof deur of schuifpui.

Verleng de zomer in eigen huis en tuin

Om volop van het buitenleven te genieten bouwen we onze tuinen vol met overkappingen, veranda’s, terrasverwarmers en meubels. Met een openslaande kunststof deur of schuifpui is dit niet meer nodig en geniet je in huis volop van extra licht, een briesje en de geur van de natuur. Niet alleen tijdens de beperkte 30 zomerse dagen maar ook bij de eerste lentedag of aangename herfstdag

een openslaand kunststof deur betrekt relatief eenvoudig uw tuin of balkon bij de woning. Ze zorgen voor extra daglicht in het huis en geven een mooi uitzicht op de tuin waar u vele uren instopt. In de zomer geven de open deuren een heerlijke frisse buitenlucht. Uiteraard kan het zijn dat openslaande deuren teveel plek innemen, in dat geval biedt een schuifpui geweldige uitkomst. Op een compacte manier creëert u een grote opening naar uw balkon of tuin.

Voordelen van een kunststof deur of schuifpui

Openzwaaiende deuren zijn een mooie charmante oplossing om de tuin echt bij je huis te trekken. Het gevoel van de deuren openzwaaien en de zon en lucht binnen laten is heerlijk in het weekend of na een dag hard werken. Eveneens creëert het een grotere opening voor smalle woonkamers en laat het veel licht binnen. Gaat u liever voor een strakker design of is de ruimte beperkt? Dan is een schuifpui een goede oplossing. Tevens hoeft u met een schuifpui geen meubilair te verplaatsen of rekening te houden met de wind.

Meer weten over de mogelijkheden van een kunststof deur of schuifpui? Neem contact met ons op of bekijk onze producten.