R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Schuifpui

Licht is het sleutelwoord als we het hebben over een kunststof schuifpui. Glas van onder tot boven, waardoor al het natuurlijke licht van buiten uw woonkamer binnenkomt.

Uw leefruimte lijkt niet alleen veel groter en ruimer, u creëert één geheel met uw tuin. Sterker nog, met een simpele
beweging schuift u het glas opzij en u bent in uw tuin. Door de minimale profilering is de binnenkomst van daglicht maximaal en het vergroot uw wooncomfort. De winters in Nederland worden steeds zachter en mensen leven steeds meer buiten.

Een schuifpui van De Kozijnmeesters geeft een ruime, open en een elegant karakter aan uw woning. Geniet iedere dag weer van een perfect geplaatste kunststof schuifpui van De Kozijnmeesters die de overgang tussen binnen en buiten naadloos maakt. Een schuifpui onderscheidt zich in functionaliteit, duurzaamheid en vormgeving. Laat u inspireren door onze ruime aanbod en geef uw woning een prachtig en karakteristieke waarde! 

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over schuifpuien

De kwaliteit van een schuifpui

Het plaatsen van een schuifpui in uw woning heeft meerdere voordelen. U brengt ten eerste veel meer licht in huis, wat uw woonkamer een heel ander aanzicht geeft.

Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren geven u vele voordelen. Ze creëren extra ruimte, zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de tuin, het is heerlijk om ze op mooie dagen open te zetten.

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

De voordelen van kunststof schuifpuien

N

Vrij van onderhoud, duurzaam én isolerend

N

Hoog rendement met waardevermeerdering

N

Vermindering van de energiekosten

N

In elke stijl, in zo'n 64 kleuren, met echtheidsgarantie

N

Inbraak- en brandwerend met keurmerk

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”