R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof kozijnen in de was zetten

Het reinigen van jouw kunststof kozijnen, in de was zetten, is met de juiste materialen en schoonmaakmiddelen een fluitje van een cent. Het schoonmaken van de kunststof kozijnen begint altijd eerst met het afspoelen van het vuil en zanddeeltjes. Op deze manier voorkom je krassen, zodat je het kunststof uiteindelijk zand- en vuilvrij kunt gaan borstelen.

Meng vervolgens een emmer water (voorzien van een spons of doekje) met niet-agressieve (neutrale) zeep. Dus geen terpentine, wasbenzine, aceton, spiritus en andere chemische middelen. Wij adviseren altijd om St Marc of autoshampoo te gebruiken. Deze zeep is op vele plekken verkrijgbaar en zorgt zelfs voor een mooie beschermlaag op de kunststof kozijnen.

Wanneer de kunststof kozijnen helemaal zijn afgenomen dan raden wij altijd aan om alles er nog een keer goed af te spoelen met water. Wanneer al het zeepsop van het kunststof is verdwenen, dan spoel je ook het laatste vuil eraf. En op deze manier voorkom je opgedroogde zichtbare strepen.

Verder adviseren wij om vooral geen chemische middelen, droge doeken of sponsen te gebruiken. Ook raden wij het af om met een stoomreiniger of hoge drukspuit te reinigen. En dus ook geen schuursponsje of middelen om hardnekkig vuil te bestrijden.

Ontvang je graag meer informatie en tips over jouw kunststof kozijnen in de was zetten?
Wij helpen je graag!