R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Kunststof kozijnen

Voor elk (karakteristiek) huis is een passend kozijn verkrijgbaar. Naar vorm, formaat, structuur en kleur door De Kozijnmeesters gefabriceerd.

Inmiddels zijn de voordelen voor een groot deel van kunststof kozijnen bekend, er is veel informatie over te vinden en de markt telt vele aanbieders. In onze ultramoderne fabriek combineren wij de laatste bewezen technieken en de beste materialen om onze klanten het beste te bieden wat de markt te bieden heeft. Samen met Schüco zijn we in een constant proces om onze producten te verbeteren. Innovatie is voor ons zeer belangrijk.

Onze Schüco kunststof kozijnen hebben een tijdloos ontwerp en er is ruime keuze uit verschillende soorten profielen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit talloze houtdesigns en kleuren waardoor u jarenlang kunt genieten van een beter wooncomfort. Het betere wooncomfort is te danken aan de Schüco profielconstructie, gebruikte kennis en goede materialen. Deze zorgen uiteindelijk voor lagere energiekosten en dempen het geluid van buiten.

Door kunststof kozijnen heeft u geen last van vocht. Daar zorgen de verschillende dichtingen wel voor. Het wooncomfort wordt verhoogd door de optimale lichtinval en de optimale transparantie van het moderne isolatieglas (HR++ isolatiewaarde: 1,1 Kw).

Met de kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters vergroot u uw veiligheid en beschermd u uw woning. De kozijnen van De Kozijnmeesters voldoen ruimschoots aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk ´Veilig Wonen´ ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren. Dat is een veilig idee!

Samen met onze adviseurs maakt u de uiteindelijke keuze. U heeft het voor het zeggen. Niet alleen wat betreft de kleur en het profiel, maar ook of u uw kozijnen wilt uitrusten met bijvoorbeeld draai-kiepramen. Dit soort moderne en comfortabele ramen kunt u zowel draaiend openen als gekiept. Over onze afwerking zijn onze klanten zeer tevreden. Hierin streven wij altijd naar perfectie. Dus geen achtergebleven sporen van uw oude kozijnen of beschadigingen.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over kozijnen

Waarom kozijnen van Schuco?

De aankoop van een kozijn is natuurlijk iets anders dan een pakje boter. Mensen die kiezen voor echte topkwaliteit kozijnen, vinden dat bij Schüco.

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

De voordelen van kunststof kozijnen

N

Vrij van onderhoud, duurzaam én isolerend

N

Hoog rendement met waardevermeerdering

N

Vermindering van de energiekosten

N

In elke stijl, in zo'n 64 kleuren, met echtheidsgarantie

N

Inbraak- en brandwerend met keurmerk

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”