R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Schüco profielen met HVL

Met HVL krijgen kunststof kozijnen het uiterlijk en de uitstraling van houten kozijnen. Het zogenaamde ´houteffect´ wordt hiermee extra versterkt dankzij een nerfstructuur.

 

De Kozijnmeesters produceert 1 van de laatste trends in kunststof kozijnen: Schüco kozijnen met HVL, ofwel een houtverbindingslook.  HVL is een nieuw ontwikkelde hoekverbinding bij kunststof kozijnen. Een onzichtbare lasverbinding, aan de binnenkant van het Schüco profiel. Deze oogt aan de buitenkant als een traditionele rechte verbinding. Precies zoals u het ziet bij een ambachtelijk gemaakt houten kozijn. Er is bijna geen verschil. HVL is, net als alle kunststof kozijnen, onderhoudsvrij, energiebesparend, isolerend en maatvast.

Schüco kozijnen met HVL voldoen aan alle functionele eisen en worden door met name woningbezitters uitermate gewaardeerd. Zij hechten namelijk veel waarde aan esthetische aspecten en de algehele uitstraling van hun woning. Met Schüco HVL is het mogelijk om meerdere soorten en vormen kozijnen uit 1 stuk te maken. U krijgt dus geen opgedeelde en/of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over Schüco met HVL

De voordelen van HVL kozijnen

Uw kozijnen bepalen een groot deel van het aanzicht van uw huis. Met kunststof heeft u de klus snel en effectief geklaard, maar wat nu als u liever de klassieke look wilt?

Wat is HoutVerbindingsLook (HVL)?

Kozijnen zijn tamelijk beeldbepalend voor een woning. Wie kunststof kozijnen plaatst, heeft te maken met diverse voordelen, maar wat als u de onmiskenbare warme uitstraling wilt?

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

De voordelen van HoutVerbindingsLook

N

Vrij van onderhoud, duurzaam én isolerend

N

Hoog rendement met waardevermeerdering

N

Vermindering van de energiekosten

N

In elke stijl, in zo'n 64 kleuren, met echtheidsgarantie

N

Inbraak- en brandwerend met keurmerk

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”