R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Veranda's

Een terrasoverkapping of veranda vergroot uw woongenot het hele jaar door. Op een terras wilt u natuurlijk genieten van de buitenlucht. Helaas komt een regenbui in Nederland regelmatig voor.

 

Een terrasoverkapping of veranda zorgt voor een droge zit voor uzelf, maar ook voor uw meubilair. U hoeft uw tuinstoelen niet meer elke avond naar de schuur te brengen, maar kunt ze met een gerust hart laten staan. Kortom, een veranda terrasoverkapping is een sieraad aan uw woning en in de tuin en maakt van uw terras en/of tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over veranda’s

Een veranda op maat

U heeft een prachtige woning met tuin. U gaat dan met mooi weer ook lekker buiten zitten, genieten van uw eigen tuin. Zou het niet heerlijk zijn, om met minder weer ook nog lekker buiten te kunnen zitten?

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

De voordelen van kunststof veranda’s

N

Vrij van onderhoud, duurzaam én isolerend

N

Hoog rendement met waardevermeerdering

N

Vermindering van de energiekosten

N

In elke stijl, in zo'n 64 kleuren, met echtheidsgarantie

N

Inbraak- en brandwerend met keurmerk

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”