R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Voor- en achterdeuren

Uiteraard is het de vormgeving, kleur en het deurbeslag welke aan moeten sluiten bij uw wensen en de uitstraling van uw woning. Prachtige kunststof voor- en achterdeuren in de stijl van uw woning. De Kozijnmeesters bieden u een zeer ruime keuze uit deuren in allerlei stijlen en types.

Of uw woning nu een klassieke of moderne uitstraling heeft, de kunststof voor- en achterdeuren van De Kozijnmeesters kunnen het visitekaartje van uw woning zijn. Ons aanbod van kunststof deuren zijn gemaakt van duurzame, energiebesparende, tochtwerende en hoogwaardige materialen. De kleur en structuur blijft behouden. Door weer en wind. Het enige onderhoud dat u eraan heeft is, af en toe even schoonmaken met een sopje. Nooit meer schuren, nooit meer schilderen. Hoe makkelijk is dat! Met een kunststof voordeur van De Kozijnmeesters kiest u voor karakter, veiligheid en kwaliteit.

Maak uw voordeur compleet met het bijpassende deurbeslag en brievenbus. Een deur is pas af met een bijpassend deurbeslag en brievenbus. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze. U kunt kiezen voor complete sets in dezelfde stijl. Zo heeft u een prachtig totaalbeeld

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over voor- en achterdeuren

Kunststof deuren naar uw wensen

Stel, u hebt net een huis gekocht dat gebouwd is in de jaren ’70 van de vorige eeuw. De meeste muren zijn van beton, die gaan niet gauw kapot, maar de deuren, dat is een heel ander verhaal…

Open de kunststof deur naar vrijheid

Wie kiest voor een deur van kunststof, is voor altijd verlost van het schilderen hiervan plus de bijbehorende kosten. Daarnaast gaat kunststof zo’n vijftig jaar mee

Hoe maakt u uw huis inbraakveilig?

Niemand zit natuurlijk te wachten op een inbraak. Toch verdwijnen er jaarlijks voor vele tientallen miljoenen euro’s uit woningen en bedrijven. Hoe voorkomt u dat u het volgende slachtoffer wordt?

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

De voordelen van kunststof voor- en achterdeuren

N

Vrij van onderhoud, duurzaam én isolerend

N

Hoog rendement met waardevermeerdering

N

Vermindering van de energiekosten

N

In elke stijl, in zo'n 64 kleuren, met echtheidsgarantie

N

Inbraak- en brandwerend met keurmerk

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”