R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

20 jaar ervaring

R

Schüco profielen

R

Geen aanbetaling

R

Betaal na montage

R

Eigen fabriek

R

Schüco profielen

Horren

De Kozijnmeesters leveren horren in allerlei soorten, formaten en designs. Zelfs tot de maximale breedte van 360 centimeter.

 

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Dankzij horren kunt u optimaal en volledig beschermd ventileren. Geen insect die uw woning nog zal betreden.

De Kozijnmeesters leveren horren in allerlei soorten, formaten en designs. Zelfs tot de maximale breedte van 360 centimeter. Passend bij de andere systemen die wij gebruiken, bieden De Kozijnmeesters systemen die gemakkelijk te bedienen of te verwijderen zijn en waarbij zelfs de geleiders automatisch worden gereinigd.

Er is keuze uit verschillende typen horsystemen: raamrolhorren, inzethorren of vaste raamhorren. Voor elk type raam bieden De Kozijnmeesters een passende hor, in de kleur en vorm naar wens. Ook voor vrijwel elke buitendeur, dubbele deur of schuifpui bestaan er diverse horsystemen. Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gaassoorten. Zo bestaat bijvoorbeeld de keuze uit de functionele vaste hordeur, of bijvoorbeeld de modieuze plissé gevouwen hor.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over horren

Wat zijn goede raamhorren?

Het nut van raamhorren zal u duidelijk zijn. Bij warm weer is het heerlijk om een raam open te zetten, misschien wagenwijd, maar op zijn minst op een kier voor frisse lucht.

Klik hier of bel 053 - 483 22 32 voor een afspraak!

De voordelen van kunststof horren

N

Vrij van onderhoud, duurzaam én isolerend

N

Hoog rendement met waardevermeerdering

N

Vermindering van de energiekosten

N

In elke stijl, in zo'n 64 kleuren, met echtheidsgarantie

N

Inbraak- en brandwerend met keurmerk

Familie Kruithof

Mirjam en Marco wonen in een mooie doorzonwoning in Nunspeet. Deze prachtige woning kochten ze een aantal jaar geleden, omdat het veel ruimte biedt. Met drie kinderen kunnen ze die ruimte goed gebruiken. “Wonen in deze buurt is best bijzonder. Ik ben hier opgegroeid en heb daar hele goede herinneringen aan”, vertelt Marco. “Ik kom uit het westen van Nederland en het was best wel even wennen”, zegt Mirjam met een knipoog, “De kwaliteit van leven is hier gelukkig heel hoog. We wonen in een mooi en natuurrijk deel van Nederland. Daar ben ik heel blij mee.”